ESCOLA DE PARES

La formació de famílies és una de les prioritats de la nostra escola. Per aquest motiu el passat 13 d'abril va tenir lloc una sessió que va aplegar a 82 assistents implicats en l'educació dels fills. La sessió va anar a càrrec d'en Mario Juez, coach infantil, que donar idees i consells a les famílies sota el títol "Com més aviat millor. La necessitat dels límits". Durant aquesta trobada es va parlar de com gestionar les enrabiades dels més petits i com ajudar-los a gestionar les seves frustracions durant la primera infància. 
La xerrada sobre els límits va sorgir després de diferents tutories personals amb famílies que ens van transmetre el seu neguit i interès en millorar en aquest àmbit i van demostrar la seva voluntat en formar-se per millorar en aquest tema. Per poder atendre aquesta inquietud que demostraven les famílies es va organitzar la sessió per tal que l'escola i la família treballem amb les mateixes directrius i eduquem plegats en la mateixa direcció.
Després del gran èxit d'aquesta sessió ja pensem en organitzar-ne més. Moltes gràcies famílies per la vostra assistència!
 
SUBIR