Qui som

La Llar d'Infants XIU-XIU va obrir les seves portes fa més de 40 anys a Vilanova i la Geltrú amb l'objectiu d'oferir una educació innovadora als infants d'entre 0 i 3 anys. La llar disposa d'un marc natural que permet gaudir d'un entorn d'aprenentatge ampli per afavorir la curiositat i el descobriment dels seus alumnes. Disposem de tres jardins amb gespa natural, un hortet i sorral.

Com a llar ens proposem que el dia a dia dels infants sigui gratificant i agradable i per això disposem d'un gran equip d'educadores amb experiència i en constant formació que vetllen per la felicitat i l’educació dels nens i nenes. A la llar Xiu-Xiu ajudem als infants a despertar les seves emocions, a utilitzar els sentits i a donar les primeres passes en l'educació en valors. Es treballa tenint com a referents M. Montessori, Loris Malaguzzy, Pikler i la metodologia de les intel·ligències múltiples.  Disposem d’una aula artística o atelier per fomentar la creativitat, treballar amb textures i experimentar.  L’anglès és una llengua que es treballa des dels nadons fins a l’últim curs de la llar i comptem amb una mestra referent la qual es comunica amb ells únicament en aquesta llengua.

Cal destacar la nostra cuina pròpia on donem molta importància a l’alimentació saludable dels petits amb una proposta de menús equilibrats.
Sabem que la primera escola marcarà molt el camí en l'educació dels fills. Per això a Xiu-Xiu es fa un acompanyament constant a les famílies per ajudar-los a encarar totes les novetats d'aquesta nova etapa: els primer amics, els primers àpats a l'escola, els primers aprenentatges.

SUBIR